שרה רוזנבלום - "פעימות בחלל" – מיצב > שרה רוזנבלום - "פעימות בחלל" – מיצב

ליווי אוצרותי: סמדר שינדלר.

"חוט קשירה שחור סרט אריזה חום, דפי א.ק.ג ומחברות נייר, כל אלו הם המצע וחומרי הגלם לעבודותיה של שרה רוזנבלום. עבודת המיצב מנכיחה את החוקיות של תנועה קצבית בלתי נראית, באותה עת היא משתמשת בחלל ככלי תהודה לפעימות לב, לנשימה, ולתנועות מחזוריות היוצרות ביחד מערכת מסועפת של קשרים גלויים וסמויים". כך כותבת המלווה האוצרותית של התערוכה.

רוזנבלום היא ילידת העיר תל אביב ושם גם גדלה. היא הקימה את ביתה ומשפחתה בקיבוץ אשדות יעקב איחוד ומלמדת שנים רבות אמנות בבתי ספר.  בוגרת המדרשה לאמנות רמת השרון והמכללה בעמק הירדן בתחום עיצוב פנים.

רוזנבלום הציגה מספר תערוכות יחיד בארץ והשתתפה בתערוכות קבוצתיות ובסימפוזיונים לפיסול בארץ ובאיטליה.

קישור לקטלוג התערוכה >>>